Innebandy och mello

Idag har jag ägnat större delen av dagen till innebandy. Det tror jag att jag ska göra fler gånger. AIK:s damer vann i Råstaparkhallen mot Järfälla med 9-3 och herrarna vann mot Granlo (från Sundsvall) med 8-4. Det har ju gått lite ned för damerna den senaste tiden och för herrarna har ju hela säsongen varit upp och ned. Därför var det kul med vinster för båda lagen idag!

Annars har vi ju nu avverkat tre deltävlingar i melodifestivalen. I den senaste gick den jojkande samen Jon-Henrik Fjellgren vidare till final. Vi får väl se hur långt den låten går. Jag medger att för att vinna Eurovision så måste man numera ha en låt som på något sätt sticker ut, samtidigt som den inte får var hur konstig som helst. Frågan är om Jon-Henriks låt skulle tas emot på ett ok sätt av övriga Europa eller om den just är för konstig. Jag kan faktiskt inte avgöra det.

Sedan avslutningsvis – så måste Sveriges Television avsluta med Filippa Bark eller, om ni så vill, skådespelerskan Sissela Benn. Något mer pinsamt eländigt och dumt har inte förekommit någonsin i melodifestivalsammanhang. Det är ok med humorinslag, men det hon gör är inte roligt. Så jag säger än en gång – Ta bort henne!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s