Bokslut för AIK Innebandy

Igår spelade AIK Innebandys herrlag sista matchen för säsongen. Vi förlorade i sudden death mot Pixbo med 7-8. Tyvärr har det inte, totalt sett, varit någon bra säsong för herrlaget. Vi missade slutspel och hade i vissa matcher en alltför låg lägstanivå för att det skulle kännas bra. Höjdpunkter under säsongen fanns, t.ex. vinsten mot Falun, (som kom tvåa i seriespelet), med hela 11-3 på hemmaplan. Men totalt sett var det inte någon bra säsong.

Våra damer gjorde en godkänd insats i division 2. Laget låg ett tag under säsongen på andra plats, vilket hade lett till kval till division 1. Till sist blev det en sjätteplats, vilket är en godkänd insats och det innebär också att laget når sitt mål om att hamna på den övre halvan i tabellen.

Fortfarande är det kanske ett och annat ungdomslag som har någon match kvar. Annars återstår bara säsongsavslutningen i april och det kan med andra ord redan nu göras sportsliga bokslut av verksamheten.

Det finns ju även ekonomiska sådana och det är i det stora hela ingen rolig läsning. Det kostar att bedriva verksamheten AIK Innebandy och jag skulle gärna önska att det fanns en god fe som kunde ordna upp det hela. Fen skulle då gärna få hjälpa till så att vi t.ex. fick ett högre publikantal på våra hemmamatcher med herrarna, betydligt fler sponsorer än just nu  och att kostnader och intäkter därmed skulle gå ihop på ett bättre sätt. Det ekonomiska bokslutet återstår och därmed också ett arbete för framtiden. Jag tror inte det kommer någon god fe, utan den framtida verksamheten och ekonomin får försöka klaras av på annat sätt, med gemensamma krafter. I det arbetet finns det många som behöver hjälpa till. Kanske även du som läser det här just nu?

Avslutningsvis vill jag tacka alla, ja precis ALLA som hjälpt AIK Innebandy under säsongen 204/2015!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s