Melodifestivalfinal

Som väl nästan hela svenska folket vet så har det nu avgjorts vilket bidrag som blir det svenska bidraget till Eurovisionsschlagerfestivalen i Wien den 23 maj 2015 och det blev ju alltså favorittippade Måns Zelmerlöw som höll hela vägen fram till den svenska finalen igår på Friends Arena.

Visserligen kommer Måns att behöva vara med i en semifinal den 19 eller 21 maj, men den tror jag han kommer klara galant och jag räknar med att han och Sverige med lätthet kommer till final. Men sen?

Igår tog Måns en övertygande seger, men jag är ändå klart fundersam. Visserligen är hans scenshow helt fantastisk, men jag tycker däremot låten i sig är tämligen medelmåttig. Frågan är hur fascinerad resten av Europa egentligen är av helhetsframträdandet? Eller kanske det räcker med ett bra scenframträdande numera?

Nåväl, jag tycker absolut inte att låten är sopig, men jag tror inte på någon framskjuten placering, utan någonstans som bäst på plats 5-10.  Men Måns får gärna övertyga mig om att jag har fel!

Själv hade jag Eric Saade och hans ”Sting” som favorit. Eric har ju varit med förut och då kommit trea med ”Popular”. Eric har en utstrålning som få. Å andra sidan så saknas ju inte det hos herr Zelmerlöw heller. Så låt oss se vad som händer i slutet av maj!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s