Melodifestivalstart

Det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen, men igår var det ju första deltävlingen av Melodifestivalen och den kan jag ju inte låta bli att bidra med några kommentarer till. Så därför – här kommer lite ros och diss kring deltävling nr 1, som hölls i Göteborg.

Jag tror jag skrivit om det förut, men jag är lite trött på Gina Dirawi. Ibland känns det som om Sveriges Television fattar tag i en programledare och kör denne i så många program som möjligt tills personen i sig är slutkörd och vi tittare nästintill spyr på personen ifråga. Just nu är det Gina Dirawi. Tidigare exempel är Peter Settman och Lasse Kronér. Till råga på allt var t.o.m. den sistnämnda med även i det här programmet. *Suck*

När det gäller den musikaliska underhållningen så är det väl bara att hoppas att de övriga deltävlingarna blir bättre än denna inledande. Att Pernilla Anderssons sömnpiller till ballad skulle komma sist var ganska väntat. Mer glädjande var min egen nr 1 i den här tävlingen; Robin Bengtsson. Jag var rädd för att Albin och Matthias låt skulle passa den svenska befolkningen bättre, men som tur var så hade jag fel.

Sedan vet jag inte hur jag ska bära mig åt för att gilla Ace Wilder. Jag är ledsen, men jag kan bara inte med henne. Jag gillade inte hennes debutlåt för två år sedan och jag gillar inte den här. För mig är hon enbart alltför skrikig och skränig och jag hoppas för mitt liv att jag slipper att se henne representera Sverige i Globen den 14 maj.

Avslutningsvis konstaterar jag att jag för andra året i rad blev glad över att höra Samir och Viktor och att jag minst sagt tycker synd om Anna Book. Det var ju inte hennes fel att hennes låt blev diskad. Efter att ha lyssnat på låten konstaterar jag att jag hade haft den låten som nr 2 i den här deltävlingen. Den var rätt så bra!

För övrigt så anser jag att Julian Assange ska sluta att bete sig som en barnunge, kliva ur sin sandlåda och växa upp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s