Melodifestivalfinal!

Igår sändes finalen i Melodifestivalen, tillika uttagningstävling till Eurovision song contest nu i maj. Vinnare blev Robin Bengtsson med låten I Can´t Go On. Den Internationella juryn hade den låten som nummer 1. Det hade inte svenska folket, utan vår röst gick till Nano och Hold On.

När den Internationella juryn har vinnarlåten i vår final brukar det borga för en relativt bra placering i den internationella finalen. Visserligen ska låten först kvalificera sig till densamma, via en av semifinalerna, men det tror jag inte utgör något hinder. Så stark är låten. Men sedan är frågan om vilken placering låten får?

Jag tror inte på någon framskjuten placering. Förra året kom Frans femma och jag tror att Robin kommer sämre. Jag tycker också att Frans låt är bättre, så i så fall är placeringen logisk.

Själv hade jag Nanos låt före Robins. Man kan säga att min hjärna sa Nano medan mitt hjärta sa FO&O. De professionella tyckarna fick dock rätt. De flesta hade Robin eller möjligtvis Wiktoria som vinnare.

Nu får vi som sagt se hur långt det här räcker. Hur många säger emot mig när jag säger att Robin som bäst kommer att komma tia i finalen?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s